Suloiset neitiseni ovat hyviä laulamaan ja kannustan heitä aina tilaisuuden tullen laulamaan yhdessä. Tähän en kuitenkaan kannustanut, mutta tätä olemme nyt saaneet kuunnella yhdessä ja erikseen niin r- ja s-vikaiselta kuin kielemme äänteet paremmin hallitsevalta:

"Kakkalee-ee-naa on pikkuinen tyt-tööö jolla on pökäleee vaipas-saaa-aa. Kakkaleenal-laaa pyllyssä haiseeee. Pitäisi me-en-näää peee-sul-leeee" jne vaihtelevin (rumin) sanoin Magdaleenan nuotilla.

Että silleesti. Aluksi menin hölmö nauramaan ja pari kertaa sitä kakkapyllyä lavuaarin yllä pestessäni lohkaisin mojovat Kakkaleena-vitsit. Virheliikku. Nyt pikku enkelini lällättävät nerokasta lauluaan koko ajan yleisöstä välittämättä.

Esikoinen teloi jalkaansa ison haavan kylppärissä soheltaessaan eilen illalla. Mies aikoo tuoda töistä tullessaan siihen mepiluxia tms keinoihoa, koska haavan reunat ovat kivat 3-4 milliä erillään ja vilkkaalla lapsella tulee kolhittua arkaa paikkaa vähän joka käänteessä. Neidillä tulee nykyisin vammoja yks per kuukausi tahdilla - veitsellä haava käteen, saksilla sormeen ja nyt kaakelin reunasta nilkkaan.... Mitähän kaikkea sitä on tulevaisuudessa tiedossa kun ikää ei ole vielä edes viittä vuotta??